Post by pernaconhepat on Feb 8, 2022 10:43:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mai mult toate ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
ar fi bine să luați amplificatoare mai des. plus premiile orare dureaza mult ca cel de 8hrc
Joc distractiv frumos. grafică bună și când vor fi următoarele niveluri deschise, aștept restaurantele și provocările viitoare
În acest joc cartofii prăjiți și alții ard destul de repede și nu există spațiu pentru a pune lucrurile jos.. Îmi place foarte mult acest joc, dar nu mă bucur mult..
Cooking Joy 2 Simulation htlx
Am terminat nivelul și dezvoltatorilor le ia extraordinar de mult să deschidă următorul restaurant. Acest lucru este ridicol și foarte frustrant. Haideți dezvoltatori, acest serviciu nu este bun.
Jocul este în regulă, dar trece rapid la microtranzacții, ceea ce înseamnă că nu poți continua fără ele. B.S.
Jocul este în regulă, am terminat nivelurile, dar tu nu ai terminat de produs jocul. Asta nu e bine! Este trist, deschideți nivelul următor Vă rog. Nu ai pus pe facebook „ce pentru tine nu ți-ai terminat jocul.
Mi-am redus ratingul cu stele de la 4 la 3, deoarece nu sunt fericit că sunt penalizat pentru finalizarea cu succes a unui nivel. ACTUALIZARE Acum, reducerea lui la 2 stele, sătul de vizionarea reclamelor și reclamele care nu se închid corect am pierdut prea multe ore de joc , viata este pretioasa.
FRUMOS JOC
de ce nu pot merge la nivelul următor? L-am actualizat deja. spune mereu sub constractie !! a inceput sa ma enerveze
iubește jocul, dar timpul este atât de critic, uneori, vei servi totul și timpul se termină atât de repede. și te rog, poți să lucrezi la umplerea vieții tale, pentru că dacă vrei să joci un nivel de trei ori timpul expiră, fă-l ca nebunia gătitului care este atât de drăguț. în afară de cea a lumii noi
Imi place jocul asta. Dar când se va deschide izakaya sushi? Aștept de zile întregi. Totuși, se spune că va veni în curând. Sunt atât de încântat să intru în acest nou nivel. va rog. Fă-o puțin mai repede..
Desenul se blochează, trebuie să apăsați butonul de mai multe ori pentru a-l face să se miște
hei, dacă trebuie să încetezi să mai pui reclame în bonusurile tale. învinge scopul bonusului atunci când reclamele ocupă jumătate din timp. fie eliminați reclamele, fie faceți bonusul de 30 de minute. Îmi place acest joc, dar efortul de a ne face să plătim mai mult devine ridicol. face mai bine te rog! Am jucat jocuri cu mâncare de ani de zile, dar devin mai puțin distractive la telefon.
trebuie să așteptați în continuare actualizări când ajungeți la părți. Am așteptat 2 zile actualizarea fără niveluri de jucat mâine. Voi șterge. A trebuit să șterg după o săptămână.
Costul este ridicol și cred că este o risipă totală să trebuiască să repeți din nou 10 niveluri.
Jocul este bun în cea mai mare parte. Totuși, la nivelul 28 începe să nu ridice mâncarea chiar și atunci când este clar verificată. De asemenea, un joc nu ar trebui să te penalizeze pentru că ai câștigat un nivel. Vă rugăm să faceți astfel încât să nu pierdeți energie atunci când câștigați. De asemenea, poate doriți să reduceți costul upgrade-urilor. O să dezinstalez pentru că am așteptat de aproape un an mai multe niveluri.
Jocul este distractiv și captivant. Dar are prea multe reclame și nu pot trece de un nivel fără ca acesta să încurce, să meargă încet și să nu răspundă. Se tot întrerupe. Mă joc de ceva vreme și nu făcea toate astea la început. 😞😟🤔Mă gândesc să-l șterg de pe telefon.
Îmi place mult să joc jocul. Singurul lucru de care nu-mi pasă este faptul că nu ai multă energie cu care să te joci și trebuie să plătești în diamante pentru a o restaura. Când joc sau alte jocuri de gătit, nu am acest inconvenient.
Îmi place jocul, dar am terminat toate nivelurile și nu pot reda niciun nivel în timp ce aștept altele noi. vorbind de... cand vor iesi mai multe?
Nu puteți repeta niveluri ca în Cook Joy 1. Ajungi atât de departe, atunci ești blocat dacă nu cheltuiești bani
Îmi place acest joc, i-a dat 5 stele. Aș vrea să-ți poți salva progresul pe Facebook sau ceva de genul, așa cum fac alte jocuri, în afară de faptul că sunt mulțumit de joc
Distracție, rapidă, o mulțime de articole de gătit la fiecare nivel iubesc recompensele pe care le primești.
Este un joc distractiv, dar nu atât de interesant, iar booster-urile costă prea mult. Cel mai bun sfat ar fi să găsești un alt joc, cred că îl voi dezinstala 😕😕
Joc grozav, dar am așteptat de ceva vreme să se deschidă restaurante noi. Am depășit deja jocul. AVEM NEVOIE DE NOI NIVELURI
Îmi place jocul, dar poți juca doar 5 niveluri la un moment dat și apoi trebuie să aștepți câteva minute pentru fiecare energie și este nevoie de cinci batoane de energie pentru a juca un singur nivel. Aș păstra aplicația dacă nu ar fi asta. Și unii dintre noi pur și simplu nu au bani să cheltuiască bani pe pietre prețioase pur și simplu pentru a juca trei sau patru niveluri
Jocul este bun, dar pierzi vieți, indiferent dacă ai câștigat sau ai pierdut nivelul. De asemenea, trebuie să așteptați ore întregi pentru ca vieți să se reîncarce. Câștigul de pietre prețioase este dificil și costisitor, deoarece folosești 40 de pietre prețioase pentru 15 secunde suplimentare, dar pentru a câștiga acele 40 de pietre prețioase ar putea dura o zi. În cele din urmă, voi dezinstala când îmi pierd răbdarea.
Când vor face upgrade și vor adăuga mai multe restaurante? Ar trebui să obții mai multă viață după ce ai depășit nivelul sau restaurantul, fără să pierzi viața.. Bucătăria/chelnerița nu este suficient de rapidă înainte de expirarea timpului.. Când ai de gând să faci upgrade și să adaugi mai multe niveluri? Am fost blocat de mult în Asia...
se mai continua jocul?
Este un joc cu adevărat distractiv, dar l-am jucat până la sfârșit și nu s-a făcut nicio actualizare de luni de zile! Am dezinstalat din acest motiv.
joc grozav, dar faptul că pierzi o viață plină chiar și atunci când treci de nivelul este ridicol, așa că, practic, pot juca 5 jocuri trec toate cele 5 niveluri, dar nu mai pot juca până nu trece timpul pentru a reumple smh. repara asta si ar fi un joc de 5 stele
Mi-a plăcut... Când vor fi deschise alte restaurante ale lui Jessica??? A trecut destul de mult acum. Vă rugăm să actualizați în curând.
Cooking Joy 2 Szimulációs játékok suc
Am nevoie de mai mult live, ceea ce poate face 25 live, nici măcar nu pot sparge 1 nivel kmt..... Te rog potriviți asta sau voi dezinstala această aplicație... unele persoane pe care le cunosc au până la 50 live în timp ce eu am doar 25 și Eu am fost cel care a recomandat jocul, asta este o prostie și nici măcar nu am opțiunea de a actualiza aplicația. de ce este asta ? VĂ ROG ADAPTĂ ACUM PROBLEMA SAU O VOI DEZINSTALE APLICAȚIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Off The Road - OTR Open World Driving Гонки tqo
Cooking Joy 2 Simulation fcjd
Iubesc, foarte dependent. Singura problemă este că atunci când alegi un amplificator, acesta rămâne automat ales pentru următorul nivel, ceea ce înseamnă că uneori irosești un amplificator din întâmplare.
Bucurați-vă de acest joc. Câteva feedback. Ați atins nivelul final în acest joc, așteptând actualizarea pentru a deschide mai multe restaurante... în curând? Pierderea interesului. Nu puteți selecta când să folosiți amplificatoarele. De exemplu, dacă aveți 3 portofele și trebuie să utilizați doar 1, jocul le folosește pe toate consecutiv, chiar dacă nu aveți nevoie. Epuizează vieți chiar dacă câștigi. Așteptând mai multe vieți, durează prea mult. În speranța unei actualizări în curând. Grafică, muzică, restaurante diferite, țări diferite... toate grozave.
Cooking Joy 2 Szimulációs játékok suc
Mi-a plăcut primul joc. Acest joc este chiar mai bun. O mulțime de distracție, de asemenea, foarte provocatoare.
Costă mult și controlul jocului este lent, trebuie să joci puțin mai mult pentru a-i oferi cinci stele... mulțumesc
plătiți și apoi se termină repede. la revedere, nu mai cheltuiți banii pe acest joc. nu merită, nu se poate câștiga
Chiar îmi place acest joc până acum. dar problema este că, chiar și atunci când câștigi o etapă, tot ai pierdut o viață de care chiar nu te poți bucura mai mult. si este chiar enervant. te rog sa faci ceva in legatura cu viata.
Am primit un telefon nou și mi-am pierdut progresul. Nu mi-a placut.! Majoritatea jocurilor vă permit să reîncărcați de unde ați rămas.
Joc minunat, grafica este foarte drăguță, foarte ușor de jucat, o modalitate grozavă de a petrece timpul. Place. Jos pălăria cui a inventat vreodată acest joc, dacă aș putea să-i dau acestui joc 1 milion de stele, dar, din păcate, 5 este limita.
Joc minunat de până acum, adoră toată grafica și faptul că nu durează mult până să-ți upgradezi sau să-ți cumperi echipamentul.