Post by pernaconhepat on Feb 8, 2022 11:07:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Talking Ginger سرگرمی cbhl
Lieliski. Jebkura spēle, kas ļauj pilnībā izlaist reklāmas bez dalības atkārtošanas maksas, man ir zelta vērta. Paldies par iespēju izlaist reklāmas un saņemt atlīdzību, kā to skatījāties.
Hero Factory - Idle tycoon Simulácie mfpx
Jauki un vienkārši, es vēlos, lai apmācība nebūtu tik sasteigta. Vienīgais pārmetums ir tāds, ka teksts ir mazs, vai ir kāds veids, kā to pielāgot?
Spēles taimeris netiks atiestatīts, ja vien neatstāsit spēli ieslēgtu 24 stundas pēc kārtas, līdz šim ir pagājušas 3 dienas, un man joprojām ir jāgaida 10 stundas, lai atkal varētu veikt reidu.
Tā ir jautra spēle īsiem sērijām, bezsaistes atlīdzībai ir jābūt ilgākai, un mācīšanās līkne ir laba, taču tā vēlas piespiest jūs agrāk iegādāties dažādas lietas.
Beidzot puslīdz pieklājīga dīkstāves spēle! Es gaidīju, ka šī būs tāda pati kā pārējās, taču tas ir daudz vairāk nekā tikai naudas piesaistīšanas reklāmu saimniecība! Augsti ieteicams!
Spēle ir jautra agrīnā līmenī. Bet tas patiešām atkārtojas, un vēlos līmeņus pat nav vērts spēlēt, jo jūs nekad nesaņemsit pietiekami daudz medaļu, lai uzlabotu. Ikdienas misija uzlabot aprīkojumu arī mani vienmēr mulsina, jo man viss ir maksimāli izmantots.
Es to tikko instalēju, un, atverot spēli, tā pat netiks ielādēta, tā vienkārši avarē. Es pat mēģināju restartēt tālruni.. un tas joprojām avarē.
Šī spēle ir tik slikta. Es pat nevaru nopirkt rūpnīcu bez tā avārijas, godīgi sakot, nojauciet šo spēli vai salabojiet to sasodītu lietu, jūs arī nevarat pat izlaist sākumu, tas ir, ja jums ir paveicies un tā nekrīt, bet spēle tiek sabojāta, ja šī spēle ir pat spēle ar visu sliktu. vērtējumi ir labāki par šo trako
Izstrādātāji pārstāja pievienot spēli pēc aptuveni 700. Es uzskatu, ka tad tas vienkārši atkārtojas. Esmu visu atbloķējis un visu izmēģinājis. Neizskatās, ka viņi turpināja strādāt pie šīs spēles.
Tas ir viss, ko es gaidīju. Tā ir dīkstāves spēle, kurā ir mikro darījumi, taču tie nav nepieciešami. Man patīk iespēja maksāt, lai izlaistu visas reklāmas.
Spēle turpina avarēt pēc ielādes ekrāna, tā darbojās labi, bet tagad viss ir slikti, un, ja tā darbosies, es iegūšu ārkārtēju kavēšanos, un pēc kāda laika spēle vienkārši avarēja, un arī mans tālrunis ir beidzies ... Bet man šī spēle ir slikta ir labs, un tam ir potenciāls.. ak, varbūt nākamreiz...
Spēle šķiet tikai naudas paņemšana. Vairāku spēlētāju arēnai nav jēgas. Un pēc noteikta punkta burtiski nav ko darīt.
Bija labi, līdz tika teikts, ka videoklips nav gatavs, un nekad vairs neļāva man skatīties reklāmu...
Tiek samazināta līdz 1 zvaigznītei, līdz problēma tiks atrisināta. Man patīk spēlēt spēli, un tāpēc es neiebilstu laiku pa laikam tērēt naudu. Nesen tas man radīja uznirstošo logu pirkumam, un es nolēmu veikt pirkumu. Man tika iekasēta maksa, bet es nekad nesaņēmu to, kas tika reklamēts. Es nosūtīju izstrādātājiem e-pastu un gaidīju dažas dienas, bet joprojām nesaņēmu atbildi. Tas mani apbēdina, jo man patiešām patika spēlēt spēli. Tomēr tas, ka izkļūt no naudas, man to patiešām nogalina.
Ļoti jautra un novatoriska spēle. Es spēlēju apmēram nedēļu. Šis jūtas mazāk garlaicīgs nekā citi šajā pārpildītajā žanrā. Man patīk, ka, ja gribi tikt uz priekšu, var nopirkt dārgakmeņus un tamlīdzīgus priekšmetus, bet nekas nav jāpērk. Viens no trūkumiem ir tas, ka reklāmu noņemšanas izmaksas ir diezgan lielas. 5.99 būtu godīgi, bet 11.99 sanāk kā mazliet mantkārīgs.
Tā ir laba smadzenes miruša spēle, tā spēlē pati, un viss, kas jums jādara, ir jāpiesit, lai viņi varētu pāriet uz ātro režīmu, kas ātrāk nogalina ienaidniekus un iegūst vairāk zelta. Tas ir viss, ko jūs darāt, izņemot nepārtrauktu reklāmu skatīšanos, lai iegūtu papildu cienītājus. Tagad, ja vēlaties kādus labus ieročus, sasmalciniet dārgakmeņus vai samaksājiet. Kura pat visdārgākā lāde var dot jums retu, nevis episko vai leģendu tipa rīku.
Tā ir ļoti aizraujoša spēle! Spēle nedaudz atšķiras no spēles reklāmkadri, taču tas nemazina to, ko es to izbaudu. Kopumā vienīgā sūdzība ir tāda, ka jūtas gausa, mēģinot virzīties uz augšu spēcīgākajiem varoņiem.
Viegli mana mīļākā dīkstāves spēle. Nav uzspiestu reklāmu, "Prestige" sistēma nepadara tevi OP uz ilgu laiku vai pilnīgi bezjēdzīgi, un ir labi, ja es aktīvi spēlēju vai esmu aizvērts. Viena lieta, kas man nepatīk, ir tā, ka katra reklāma ir 25/30 sekunžu reklāma. Domāju, ka būtu jauki ik pa laikam uzmest 10/15 sekundes.
Ir jāmīl spēle, kas piedāvā reklāmu pastiprinātājus, taču tie nekad nebeidzas vai nedod iespēju tos aizvērt. tad pēc visa tā jūs no tā nesaņemat nekādu atlīdzību...
Hero Factory Simulation smfs
Es piešķiru šai spēlei vienu zvaigzni, līdz saņemu paskaidrojumu par to, kāpēc Hero League ir tik slikta, kā es varu būt 89. līmenī, lai katram varonim būtu 4 zvaigznes, un visas manas 4 zvaigznes ir 25. līmenī un man joprojām nav vairāk par 2 miljoniem veselības un es cīnos pret cilvēkiem ar 5 miljoniem un vairāk, ja viņiem ir tādas pašas zvaigznes un vienāds līmenis. Es nezinu, vai es cīnos pret hakeriem, vai ir kāds stulbs triks, ko es nezinu par spēlēm, kas tikko sabojātas, lūdzu, paskaidrojiet, lai es zinātu ko es daru nepareizi paldies
Lieliski, kamēr es nevarēju sasniegt LVL 100, nekad nepaceļas no 99 uz 100. lvl neatkarīgi no tā, cik daudz man ir pieredze. Tāpēc vairs nevar uzlabot prasmes. Arī spēles karte apstājas pie LVL 700, bet es esmu daudz tālāk par šo LVL. Izstrādātājs nekad neatbild uz e-pastiem. Es nedomāju, ka viņiem vairs rūp šīs spēles uzlabošana.
Šī ir jautra spēle, tā ir vienkārša un krāsaina, taču ierobežotā bezsaistes kolekcija ir muļķīga ideja. Izņemot to, šī spēle ir jauks laika pavadītājs.
Man ir bijusi šī spēle vienu dienu, un man jau ir 5 reklāmas, kuras man ir nācies atkārtoti skatīties vairākas reizes, lai iegūtu atlīdzību
Jautri un aizraujoši. Tikai domāju, vai spēlētāja līmenī ir līmeņa ierobežojums vai arī esmu saskāries ar kļūmi. Es jau vairāk nekā nedēļu esmu iestrēdzis 99. spēlētāja līmenī.
Tā ir ļoti patīkama dīkstāves spēle, un tai ir pietiekami daudz funkciju, lai es varētu atgriezties. Ja meklējat izklaidējošu dīkstāves spēli, šī ir laba izvēle.
Jauns atjauninājums. Paldies, ka labojāt saglabāšanu! Labotas arī vairākas citas lietas. Paldies! Es atjaunināšu, bet, iespējams, lauza dārgakmeņu ieguvi.
Man ļoti patīk šī spēle. Šajā spēlē ir tik viegli pazust, jo ir tik daudz iespēju, un man tā patīk. Mana vienīgā problēma ir tā, ka esmu gandrīz visu iztērējis un spēle ir apstājusies. Vienkārši ceru uz drīzu atjauninājumu par izlīdzināšanu un spēli. Nepadodies šai spēlei!! Es tikai vairāk!!!!
Tiešām vienkārši. Pārāk vienkārši priekš manis. Ļoti ātri kļūst garlaicīgi. Darbojas labi, un visam vienkārši nav nekādu uzliesmojumu vai izaicinājumu.
Laba spēle, lietotne tomēr avarē katru reizi, kad tiek atskaņota "Archero" reklāma. Nepieciešams labot.
Tā ir vienkārša spēle, kurai līdz šim ir bijis pienācīgs temps. Kaitinoša mana problēma ir tā, ka naudas vērtība ir nepareiza. Piemēram, ja man ir paredzēts, ka summas ir miljonos, tās tiek apzīmētas kā miljardi, bet joprojām tiek aprēķinātas, ka tās ir miljonos.
Nav atbildes no atbalsta, izmantojot vietni vai Facebook. Pirkumi tiks veikti, bet var netikt izsniegti — nevar saņemt atmaksu.
Tāpēc es dotu jums vairāk, bet es atteikšos ar 12 h $ un pieteikšos ar 12 f $, kam nav jēgas. Turklāt nauda vienkārši pārstāj vākt. Tiks atinstalēts, jo es skatos reklāmas, bet nesaņemu pareizās vērtības.
Novērtējums četras zvaigznes, būtu piecas, ja grafikā būtu nedaudz sīkāk. Laba spēle, ar ko pavadīt laiku, un daudz ko jaunināt un atbloķēt.
Šī spēle ir tik jautra, ka mans pirmais karavīrs ir sasniedzis 101. līmeni, bet tas nenozīmē, ka tā tomēr nesaglabā jūsu progresu, tik jautri, es to izdarīju piecas zvaigznes, izveidojiet vairāk šādu spēļu, lūdzu, un nedariet. neaizmirstiet, ja jums patīk šī spēle, kad es to abonēju YouTube kanālam un vai es eju un ieslēdzu paziņojumus, lūdzu, es uztaisīšu vairāk spēļu, kad izaugšu liels
Jautra spēle, bet es pievienoju zvaigznes, jo pēdējā laikā es pastāvīgi nesaņemu bonusus, kad skatos reklāmas. Bieži vien man ir jāskatās divas vai trīs reizes, pirms saņemu bonusu. Lūdzu, izlabojiet to!
50% gadījumu jūs nesaņemat atlīdzību par reklāmu skatīšanos un pazaudējat visus bezsaistē iegūtos vienumus. Un pavisam nesen reklāmām nav izejas pogas, tāpēc jums ir jāaizver un atkārtoti jāatver visa lietotne, lai atgrieztos spēlē. Pārāk daudz vilšanās, atinstalēta.
Šī bija mana iecienītākā spēle, līdz ielāpu atjauninājums atņēma iespēju doties atvaļinājumā, priekšnieka atvaļinājumā, vākt artefaktus utt. Dīvaini, ka viņi izveidoja ielāpu, lai dzēstu jaunas funkcijas.
Ļoti patika spēle, un tad tā pārtrauca ielādi. Es instalēju atjauninājumu, un tas joprojām nedarbojas. Ļoti neapmierinoša ☹️.
🤜🤜🤜🤟🤟🤟🤘👍👍👍👍
Hero Factory - Idle tycoon Simulator xmsx
100. līmenī es nevaru tikt galā ar priekšnieku, jo pārējā mana komanda ir pārāk vāja un tas prasīs pārāk ilgu laiku, tāpēc es izmantoju savu mazo superilkni, savu lielvaru, tas ir tā, it kā es apturēju priekšnieku.
Pastāvīgas smagas avārijas. Tas avarēja apmācības vidū, neļaujot man faktiski iegādāties savu pirmo montāžas līniju. Ļoti gaidīju šo spēli. Pārinstalēts 3 reizes, būdams patiešām optimistisks. Nekad nav strādājis.
Nav slikti, bet viena no galvenajām problēmām ir arēna, tā ir pilnīgi nesabalansēta un 99% gadījumu nav iespējams uzvarēt, nepērkot visu aprīkojumu par īstu naudu. No 5 iespējām dienā es varētu laimēt 1, bet reti. Lūdzu, izlabojiet.
Sākumā šai spēlei ir dažas ļoti interesantas iespējas progresēt līmeņos un nopelnīt labāku aprīkojumu. Tā ir arī ļoti ātra spēle cilvēkiem, kuriem nepatīk sēdēt un gaidīt, kamēr lietas notiks lēnām. Man patīk arī citi spēļu veidi, kas iekļauti kopējā paketē. Piemēram, kristālu apvienošana, dīkstāves rūpnīcas, kas ražo jūsu klases kaujiniekus, pvp un pazemes skrējieni. Kopumā tas ir ļoti intriģējošs veids, kā manipulēt ar savu spēles pieredzi.
Tik daudzām reklāmām nav aizbēgšanas funkcijas. Tā ir tikai viena gara reklāma, kas nekad nebeidzas, un tad jūs nesaņemat nekādu atlīdzību
Jautri, taču visas reklāmas sagrauj spēli. EDIT: Spēle avarē, kad tā tiek palaista tagad.
Es izklaidējos ar šo glīto, mazo aplikāciju. Man patīk, cik maz reklāmu ir saspiestas spēlētājiem, tas ir pilnībā atkarīgs no manis, vai es vēlos redzēt reklāmu vai nē, un tas ir paredzēts tikai nevajadzīgai atlīdzībai, lai palaistu, tāpēc nav nepieciešams visu palēnināt, ja izvēlaties to nedarīt. tā darīt. Paldies, ka padarījāt spēli ne tikai jautru, bet arī spēlētājiem draudzīgu.
Katru reizi, kad mēģinu spēlēt, tas mani izsit, bet dažas reizes, kad es varēju spēlēt, tas bija izklaidējoši, tāpēc jā, man ir tikai viena problēma
Šķiet jautri, bet es nevaru skatīties YouTube, klausīties audiogrāmatu vai veikt zvanu fonā. Atinstalēta.
Jā, jums ir jāskatās reklāmas, bet tās vismaz neuzspiež tās un dod lieliskus bonusus par to skatīšanos. 5. jūlija atjauninājums: joprojām jautri. Noteikti uzlabojiet savu medaļu ieguvumu katru atiestatīšanu/atvaļinājumu. Varat izlaist medaļu ieguvumus, lai reizēm maksimāli palielinātu bojājumus. Un esiet informēts par elementāriem bonusiem. Uguns noder no 300-400 bombgirl da mvp. 28. jūnijs: jautri, bet nogalina manu akumulatoru. Esmu spēlējis daudz dīkstāves spēļu, un šī noteikti ir tur. Daudz jautrības.
Jautra spēle, īss saturs. Cerot uz vairāk