Post by pernaconhepat on Feb 8, 2022 11:16:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničena izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Napraviti ovakav cvijet je malo više nego malo više od para
Njegova dosadna igra Sviđa mi se burger shop 2 bolje ima više hrane za pripremiti
kako napraviti kaubojske hamburgere koje sam stavio na 2 hamburgera ali nikad nije prihvaćen
Imam ovu igru i ne sviđa mi se da ne sprema vaš napredak. Jednog dana otvorim računalo i natjeralo me da počnem ispočetka. pa dodajte značajku spremanja napretka.😑. Sviđa mi se igra i dobio bih pet zvjezdica, ali nema mogućnosti spremanja napretka.
zašto ovo ne mogu skinuti na svoje računalo?
stvarno volim ovu igru
Previse reklama koje nemres ugasit, bzvz
Odlicna igrica
Vrlo je zabavno igrati se i upoznati kako napraviti različite stvari
Nema loše igre
Sretno s ovim
Nezgrapno
jako je dosadno
Imao sam igru vrlo sličnu ovoj igrici, ali sada dobivam ovu igru ne mislim da će mi se jako svidjeti. Ako je dobar onda ću ga zadržati. (Igra koja je bila poput ove igre zvala se Cooking Fever i Tasty Town. Ali pretpostavljam da postoje samo druge igre kuhanja za koje ne mislim da su tako strašne.)
Burger Shop கேஷுவல் wuq
Loša igra!!! 😒😑
dobro je za mene ako nemam ništa raditi kao dosadno, jednostavno ga igram
sretan sam u ovoj igrici
Dosadno.....previše oglasa
Lijepo je, ali kupaca je previše i burger tron ne radi onako kako želim da učinim nešto po tom pitanju
Nećeš dati mojoj nećakinji da se igra
Bubble Shooter Mania - Blast Hjernegymnastik gfk
Dao sam ovoj igri ocjenu 3 zvjezdice jer mi je najdraži broj 3, a najdraža igra je ova. Hvala vam na ovoj igrici ❤️😊💕💕
Kupio sam verziju bez oglasa prije 3 godine, nikad je nisam uspio unaprijediti, odmah na igrici piše da sam već platio, ali nadogradnja se neće dogoditi ako ponovo ne platim. Tražio sam pomoć, pa sam deinstalirao, pa ponovno instalirao, bezuspješno. Volio bih vidjeti što sam platio.
Sviđa mi se ova igra, izazovna, ali ne preteška. Pobijedite sve razine i prijeđete na 2. špul, ali sam bio razočaran time.
Glupa igra sve što je napravila pojela je sav moj paket potrebno je vrijeme b4 instalacija ne instaliraj plz
Prebrzo je
Nisam igrao igru ovo je bio JK
ova igra je nevjerojatna i zaokuplja vas...preporučam tu igru svima
Ovo je sjajna igra. Dobro za zabavu i provođenje vremena dok čekate na liniji ili bilo gdje drugdje. Svaka razina je zabavna i drugačija s novom scenografijom restorana i novim artiklima na jelovniku. Ova igra je izvrsna ako volite/volite kuhati i posluživati. Ova igra vam pomaže u upravljanju vremenom i osposobljava vas s vještinama brzog primanja narudžbi i posluživanja.
ne sviđa mi se
To su tako lijepe igre
Nije lijepo dosadno je bolje preuzmite igru pizze
Burger Shop கேஷுவல் wuq
Zabavno, ali postalo je teško pripremiti hranu dovoljno brzo za kupce. Vrijeme čekanja postaje tako kratko kako razine napreduju.
Tako stvara ovisnost, ali jedan problem ako dodamo 2 ista sastojka, što bismo trebali učiniti. Samo ponavljam rundu/razinu
Sviđa mi se ova igra, malo je teška, ali izazovna
Užasno 😡
ovo je tako zabavno, ali tako teško